PODĚKOVÁNÍ

 

Nezbývá, než poděkovat všem, kteří se zasloužili o to, že letošní Kolmo dopadlo parádně:

 

Martině Š., Honzovi Š., Pavlovi K. a městu HB za rekonstrukci klubovny ve Svatém Kříži. Ta pokračovala i v letošním roce, kdy brigádníci natřeli střechu. V srpnu se vedle klubovny objeví i dlouho očekávaná budlina s WC. Letos jsme tedy ještě museli na Toiku, ale v příštím roce jistě všichni rádi využijeme služby vytuněné toalety s vyhřívanými prkénky a barevnou hudbou.

 

Jardovi P. z Hostince u Lípy ve Zborné za sud výborného Kozlíčka a za zapůjčení žehličky. Jarda letos nemohl přijet, protože měl svatbu. Ne tedy on sám, ale u něj v hospodě. Tak jsme mu alespoň hodili přes plot jedny kontrolní kleště. Do končin u Zborné zavítaly tři týmy, celkem šest závodníků. Jestli si řekli o pivo ale nevíme.

 

Kláře P. za zprostředkování výroby skleněných pohárů pro vítěze. Letošní poháry měly opět krásnou mléčnou nožku.

 

Řeznictví Time s.r.o. Potěhy a Pavlovi N. za párkový dar. Tedy myslíme, že to byl dar, ještě jsme je neplatili. Na párky jsme se hodně těšili, ale nyní, jeden den po akci a po 6 nožičkách, na ně moc chuť nemáme.

 

Andree H. za zařízení půjčení Toiky. Tentokrát opravdu velké díky, protože jsme se až doposledka spoléhali na to, že budeme mít nové záchody, takže jsme Andree volali až na poslední chvíli. Nakonec sehnala nejen Toiku, ale dokonce na ni poskytla i káru a svého manžela (díky Marku), aby nám ji pomohl na stojáka převézt z Květinova. Nastojáka proto, že už ji tam nějaký kreativec zalil.

 

Martě B. za plechovky nealko píva a ZONKY, jejichž chuť a barva je nedostižná. Marta byla po závodě tak opálená, že její barva byla také nedostižná :-)

 

Štěpíkovi V., Rádě Č., Mirce V., Marušce H. a Áně H.  za pomoc s cateringem. Vše šlo jako po másle díky bezvadnému rozvrstvení sil v nové kuchyňce, a také díky zkušenostem z předchozích let. Rádě ještě taky děkujeme za půjčení vest, díky kterým neměl vodník v rybníku na Vysoké šanci utopit naše závodníky.

 

Davčovi V. za pomoc s úklidem klubovny druhý den po akci.

 

Aničce H., Marušce H., Martině Š. a babičce Mirce L. za sladké občerstvení. I když nám letos vypadly některé osvědčené buchtopečky, bylo dobrot velké množství, a závodníci se po nich olizovali až za ušima, a možná, že i jinde.

 

Obchodnímu domu Kaufland za tradiční rohlíky Gumáky. Pružnost byla i letos vyhovující, ale ta velikost se nám nějak zcvrkává. Asi budeme muset poprosit Řěznictví Time s.r.o. Potěhy, aby začali taky šidit ty párky, protože jinak nám z těch rohlíků za pár let bude polovina párku koukat.

 

Janě J. za zapůjčení zavařovacího hrnce a domluvení párkového daru.

 

Michalovi O. za sběr kleští po závodě. Michal je náš zachránce. Nemusíme na místa činu jezdit potřetí.

 

Taťkovi N. a bráchovi N. od Věrky a Jarky. Taťkovi za půjčení lodičky a bráchovi za posekání louky k rybníku. Věrce a Jarce a zprostředkování obojího.

 

Městu Havlíčkův Brod za podporu v podobě finanční dotace, díky které mohly být ceny pro účastníky a výbava zázemí opět mnohem bohatší. Také za zveřejnění akce v Brodských listech, které nám sice asi nikoho nepřilákalo, ale měli jsme z něj hřejivý pocit.